ساعت ها آموزش رایگان آنلاین و حضوری با ....

طرح های ویژه آکادمی کاریسا

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
جشنواره به پایان رسید

طرز تهیه گووِچ güveç یا خوراک گوشت ترکیه ای

güveç طرز تهیه گووچ ترکی استانبولی خوراک گوشت ترکی استانبولی

مواد لازم برای پخت güveç یا خوراک گوشت ترکیه ای🥩🍄🍆🥔


مخلوط ادویه

نمک – 2 قاشق چایخوری
پاپریکا – 1 قاشق چایخوری
پودر زیره – 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه – 1 قاشق چایخوری

سبزیجات و گوشت

گوشت بدون استخوان – 500 گرم
بادمجان – 1 عدد کوچک، ریز خرد شده
قارچ دکمه ای – 200 گرم، نصف شده
کدو سبز – 1 عدد متوسط، خرد شده
سیب زمینی – 2 عدد متوسط، خرد شده
پیاز – 1 عدد متوسط، خرد شده
گوجه فرنگی – 2 عدد بزرگ، پوره شده
سیر – 2 حبه
فلفل سبز – 1، خرد شده، اختیاری
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
آب – 1/3 فنجان
پنیر پارمزان- 1/4 فنجان،اختیاری

طرز تهیه خوراک گوشت ترکیه ای یا güveç

ادویه های مخصوص مخلوط ادویه را در ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
بادمجان ها را ریز خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک خیس کنید . در همین حین بقیه سبزیجات را آماده کنید. بادمجان ها را از آب نمک بگیرید و در ظرفی جدا بریزید حالا در یک کاسه بزرگ به جز گوجه فرنگی سبزیجات دیگر را بریزید و 1/2 از مخلوط ادویه ها را بپاشید. خوب ترکیب کنید.
قبل از پخت سبزیجات گوشت را داخل قابلمه به همراه کمی پیاز و فقط کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک بپزید تا 1 ساعت که فقط کمی بپزد. درون ظرفی که میخواهید گووچ را بپزید  یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را بچرخانید. تمام سبزیجات و پوره گوجه فرنگی و گوشت نیم پز را با بقیه مخلوط ادویه ها روی آن قرار دهید. به آرامی مخلوط کنید و 1/3 پیمانه آب اضافه کنید و بقیه روغن زیتون را بریزید و 1 ساعت بپزید. 

güveç eggplants بادمجان های گووچ در آب نمک خیس کنید
سبزیجات خرد شده برای تهیه خوراک گوشت و سبزیجات ترکی
ادویه مخلوط ادویه ها

نکته مهم

لطفا توجه داشته باشید: اگر از گوشت در گووک استفاده می کنید ممکن است 30 دقیقه بیشتر طول می کشد ولی باز چک کنید که گوشت پخته یا نه.
مهم است که شعله را در کمترین درجه نگه دارید . در حین پخت وقتی صدای حباب کوچک در ته قابلمه را شنیدید، روی آن را با یک لایه کاغذ روغنی و بعد فویل آلومینیومی بپوشانید و کناره ها را ببندد . درب آن را بگذارید و بعد اجازه دهید 60-70 دقیقه با شعله ملایم بپزد. این باعث می شود طعم ادویه ها و سبزیجات آزاد شود.
بعد از 1 ساعت بررسی کنید که سبزیجات و گوشت آماده شده اند یا خیر. پنیر را روی آن بپاشید و در قابلمه را تا حدی بپوشانید و یک پنجره کوچک باز بگذارید. بعد از 15 دقیقه با برنج یا بلغور سرو کنید.

نوش جان ❤

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.sinif.ir/?p=10269