ساعت ها آموزش رایگان آنلاین و حضوری با ....

طرح های ویژه آکادمی کاریسا

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
جشنواره به پایان رسید

طرز تهیه گوزلمه gözleme با اسفناج و پنیر

gozleme

مواد لازم برای پخت گوزلمه 🧀

برای خمیر:

2.5 فنجان (375 گرم) آرد ، ساده / همه منظوره 
1/3 فنجان (85 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر
3/4 فنجان (185 میلی لیتر) آب
1/2 قاشق چایخوری نمک

اسفناج و فتا:
300 گرم / 10 اونس اسفناج یا بیبی اسفناج
2 حبه سیر ، ریز شده
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
300 گرم / 10 اونس فتا دانمارکی (فتای نرم)
2 فنجان (200 گرم) پنیر موزارلای رنده شده 

طرز تهیه خمیر گوزلمه آسان بدون مخمر

درست کردن خمیر گوزلمه خیلی آسونه و فقط با 4 ماده اولیه که در همه یخچال ها پیدا میشه میتونید اون رو درست کنید.
1. میکسر ایستاده را با قلاب خمیر مناسب آماده کنید.

2.  آرد، روغن، نمک و آب را در کاسه همزن قرار دهید. به مدت 2.5 تا 3 دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید تا یکدست شود (به ویدیو و عکس ها و نکات مهم پایین مراجعه کنید).  خمیر باید گلوله ای انعطاف پذیر و صاف باشد و چسبنده نباشد اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید.
3. روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.
4. سطح کار را آرد بپاشید. خمیر را به 4 قسمت برش دهید.
5. به شکل مستطیل 35cm x 20cm  باز کنید.

 

خمیر گوزلمه مواد لازم برای تهیه خمیر
طرز تهیه خمیر گوزلمه مرحله به مرحله

6. اسفناج، سیر، تخم مرغ و فلفل را در ظرفی بریزید. برای کاهش حجم، اسفناج را با دست خردکنید. فتا را اضافه کنید و هم بزنید.

7.  سطح کار خود را آرد پاشی کنید و فیلینگ یا مواد داخل خمیر را روی نیمی از خمیر پخش کنید و کمی موزارلا روی آن بریزید. 
8. طرف دیگر خمیر را تا روی فیلینگ بپوشانید. لبه‌ها را به سمت پایین فشار دهید و شکل بدهید تا بچسبد. در صورت نیاز از آب  استفاده کنید.

مواد داخل گوزلمه

9. حالا وقت سرخ کردن گوزلمه هاست تابه را روی گاز قرار دهید و روغن بریزید تا داغ شود.

10. گوزلمه ها را درون تابه قرار دهید و کمی فشار دهید تا ترد شود دو طرف را سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش دهید.

گوزلمه اسفناج
گوزلمه با فیلینگ اسفناج و فتا

نکات مهم

خمیر باید به خوبی و نرمی ویدیو پایین باشد با اضافه کردن کمی آب یا آرد برای تنظیم خشکی یا چسبندگی اضافه کنید، اگر خمیر را با دست ورز میدهید حدود 6-7 دقیقه به وزر دادن ادامه دهید.

پنیر موزارلا در گوزلمه نیست ولی آن را خوشمزه تر میکند پس اختیاری است.

آرد بدون گلوتن عالی عمل میکند!

گوزلمه را تا داغ و ترد هست نوش جان کنید گوزلمه را در یخچال نگهداری نکنید چون خیس و بد میشود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.sinif.ir/?p=10322