ساعت ها آموزش رایگان آنلاین و حضوری با ....

طرح های ویژه آکادمی کاریسا

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
جشنواره به پایان رسید

طرز تهیه چیی بورک Çiğ Börek

چیی بورک Çiğ Börek چیست؟

چیگ بورک (چی بورک یا چبورکی) یک میان وعده ترد و نازک سرخ شده است که با گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات پر شده است.

ترک ها به عنوان یک پیش غذا، صبحانه/برانچ یا میان وعده آن را میل میکنند.

این غذای سرخ شده خوشمزه یک غذای اصیل از تاتارهای کریمه است، اما همچنین یک میان وعده/غذای خیابانی محبوب در سراسر ترکیه، آسیای مرکزی، اروپای شرقی و روسیه است.

چی بورک ترد، آبدار و فوق العاده خوشمزه هستند. شما فقط به چند ماده اولیه یخچال نیاز دارید که ممکن است از قبل هم آنها را داشته باشید و نیازی به تهیه آنها نباشد.

 

مواد لازم

  • برای خمیر 
  • 2/5 لیوان آرد سفید گندم
  • 1 لیوان آب ولرم 
  • 1 قاشق چایخوری نمک 
  • 1 یک قاشق چایخوری سرکه سیب
  • روغن سرخ کردنی 
  • برای مواد داخل 
  • 250 گرم گوشت ترجیحا بدون چربی 
  • 1 پیاز خرد شده 
  • 1/2 فنجان آب دمای محیط 
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 
  • و نمک 

طرز تهیه

  1. اول کاسه بزرگی بردارید و آرد را درون آن الک کنید و سپس نمک را اضافه کنید و سوراخی در وسط کاسه ایجاد کنید، حالا  آب ولرم و سرکه را در ظرفی دیگر قاطی کرده و آرام آرام به آرد اضافه کنید و ورز میدهیم تا خمیر بدست بیاید با توجه به قوام خمیر آرد کم یا اضافه کنید.
  2. حالا خمیر را به میز کار منتقل کنید و 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود.
  3. خمیر را داخل کاسه برگردانید و روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه استراحت کند در همین حین مواد داخل بورک را آماده کنید…

4. برای مواد فیلینگ پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و داخل کاسه ای به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و آب و خیلی کم سرکه بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید و در یخچال قرار دهید.

5. خمیر را بردارید و آن را به 12 توپ مساوی تقسیم کنید روی آنها را بپوشانید و در جایی نسبتا گرم قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند.

6. بعد ازینکه خمیر استراحت کرد روی سطحی تمیز را آردپاشی کنید و یکی از خمیرها را بردارید و روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و دوباره روی آن کمی آرد بپاشید تا به وردنه نچسبد حالا با وردنه آن را پهن میکنیم تا به یک دایره تقریبا 15 سانتی متری تبدیل شود. 

7.مواد گوشتی را از یخچال خارج کنید و با یک قاشق روی نیم دایره خمیر بریزید سپس نصف پایینی خمیر را روی مواد بگذارید و کناره های آنها را با دست و با کمک کمی آب به هم بچسبانید و اضافی خمیر را با پیتزا بر ببرید.

8. بورک خود را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با بقیه خمیرها همین کار را تکرار کنید.

9. خببب وقت سرخ کردن رسییییده ماهیتابه مورد نظر خودتون رو بردارید و داخل اون روغن سرخ کردنی بریزید بورک ها را داخل روغن داغ شده قرار دهید و  با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود.

چیی بورک را میتوانید با سالاد یا ماست و خیار و چایی سرو کنید و نوش جان کنید امیدوارم لذت برده باشید. 🤍🤍

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.sinif.ir/?p=10129