ساعت ها آموزش رایگان آنلاین و حضوری با ....

طرح های ویژه آکادمی کاریسا

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
جشنواره به پایان رسید

طرز تهیه بادمجان شکم پر imam bayildi

امام بایلدی (بادمجان شکم پر) یک غذای گیاهی ساده و خوشمزه با عطر و طعم بسیار زیادی است! ترکیبی شگفت‌انگیز از بادمجان‌های تازه با فیلینگ گوجه‌فرنگی آبدار، پیاز کاراملی‌شده، سیر و گیاهان معطر و ادویه جات! که البته اگر میخواهید میتوانید به مواد فیلینگ خود گوشت چرخ کرده یا پنیر فتا هم اضافه کنید.

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

2 عدد بادمجان بزرگ تپل

روغن زیتون 

1 عدد پیاز 

4 حبه سیر 

4 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری زیره

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری پونه خشک کوهی

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک مشت جعفری یا نعناع تازه یا ترکیب هر دو هم برای سرو و هم برای فیلینگ

نمک و فلفل به مقدار لازم 

گوشت چرخ کرده 500 گرم و پنیر فتا نصف لیوان  (اختیاری)

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.sinif.ir/?p=10463